MANİSA / YUNUSEMRE - Nihal Akçura Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2363020888
Uncubozköy Mahallesi 5557. Sokak No 5 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
21. Yüzyılda “OTELCİLİK ve TURİZM EĞİTİMİ” alanında, gelişmelerin önünde model ve lider bir kurum olmak.
Misyon
BİZ; Bacasız sanayi olan TURİZM sektörünün gereksinim duyduğu yabancı dil bilen, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış, nitelikli iş ve hizmet üretebilen, gelişim ve değişime açık, akılcı, insan haklarına saygılı, hoşgörülü bireyleri; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin temel amaçlarına uygun olarak; saygın, değişime açık, ekip ruhunu benimsemiş öğretim kadrosu ile beraber başarılı bir eğitim - öğretim ortamı içinde, merkezi sınav sistemi ve mülakatla gündüzlü öğrenci alan ve aynı zamanda yüksek öğretime öğrenci hazırlayan bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
DERS BAŞLAMA SAATİ:08.30 DERS BİTİŞ SAATİ:15.30
KALORİFER(DOĞALGAZ)
Ulaşım
Uncubozköy Mahallesi 5557. Sokak No:5 YUNUSEMRE / MANİSA (İZMİR Yolu Taylan Restoran Arkası)
YUNUSEMRE / MANİSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 6KM OKULUMUZ YAKININDAN GEÇEN OTOBÜS HATLARI HAT 1:YENİHAL,DEVLET HASTANESİ,ALAYBEY,ULUPARK,KARAKÖY,UNCUBOZKÖY,SANAYİ,KEÇİLİKÖY HAT 3:KUŞLUBAHÇE,DEVLET HASTANESİ,ULUPARK,KARAKÖY,LALELİ 2.BÖLGE,SANAYİ BANKALAR CAD.,CBÜ TIP FAKÜLTESİ.(OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEZ,CBÜ TIP FAKÜLTESİNDEN YAYA GELİNMESİ GEREKMEKTEDİR.) HAT 8:NURPINAR-ALAYBEY-ESKİ PERŞEMBE PAZARI,ULUPARK,GARAJ,SÜRAT YOLU,CBÜ TIP FAÜLTESİ,TOKİ 2(OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEZ,CBÜ TIP FAKÜLTESİNDEN YAYA GELİNMESİ GEREKMEKTEDİR.)